Bitmain току-що пусна най-печелившия Ethereum Classic Miner!Antminer E9 Pro ETC Miner

E9 Pro плакат

Чисто нов ethereum classic miner.Това е най-печелившият, мощен и ефективен ETC майнер.Преглед на Antminer E9 Pro.

Този копач ще хешира близо 4000mh и използва само консумация на енергия от около 2000 вата.Не забравяйте да прочетете цялата днешна статия, за да не пропуснете никакви подробности за този нов печеливш класически копач на ethereum от bitmain.

Спецификации

ПРОИЗВОДИТЕЛ Bitmain
МОДЕЛ Antminer E9 Pro (3.68Gh)
ОСВОБОЖДАВАНЕ февруари 2023 г
РАЗМЕР 195 x 310 x 550 мм
ТЕГЛО 20200гр
НИВО НА ШУМ 75db
ВЕНТИЛАТОР(И) 4
МОЩНОСТ 2200W
ИНТЕРФЕЙС Ethernet
ПАМЕТ 7G
ТЕМПЕРАТУРА 5 – 40 °C
ВЛАЖНОСТ 10 – 90 %

Преглед

  • Antminer E9 Pro (3680 MH/S) от Bitmain копае алгоритъма ETCHash с максимален хешрейт от 3680Mh/s за консумация на енергия от 2200W.
  • Това е вашето последно поколение и високоефективен копач за Ethereum Classic Mining.
  • Bitmain Antminer E9 Pro отключва увеличена възвръщаемост на копаене за Ethereum Classic чрез постигане на подобрен коефициент на енергийна ефективност от 0,6J/M, предлагайки на миньорите допълнителни награди за копаене.
  • Bitmain E9 Pro включва стандартен за индустрията дизайн, който съдържа най-новата технология за разсейване на топлината за подобряване на дълголетието на копачите.

Заключение

  • E9 PRO 3680M е ефективна машина за копаене, предназначена да ви помогне да печелите пари.Това е ETC майнер с 3680M хешрейт, който може да ви помогне бързо да копаете ETC монети.Има отлична производителност, стабилна работа и изключително ниска консумация на енергия.
  • E9 PRO 3680M е оборудван с модерна технология, за да ви помогне да получите най-добрата възвръщаемост на пула за копаене.Има удобен за потребителя интерфейс, който ви позволява лесно да настроите и управлявате миньора.

Ако търсите високопроизводителен ETC майнер, E9 PRO 3680M е чудесен избор.Той не само ви помага да печелите пари, но също така ви носи неограничена възвръщаемост. И щракнете върху любимата мрежа: https://apextomining.com/, за да не пропуснете никакви актуализации.Честито копаене, мир.

 

Нашата репутация е Вашата гаранция!

Други уебсайтове с подобни имена може да се опитат да ви объркат, за да мислите, че сме едни и същи.Shenzhen Apexto Electronic Co., Ltd е в бизнеса с добив на блокчейн повече от седем години.През последните 12 години Apexto е доставчик на злато.Имаме всички видове ASIC копачи, включително Bitmain Antminer, WhatsMiner, Avalon, Innosilicon, PandaMiner, iBeLink, Goldshell и други.Ние също така пуснахме серия от продукти на маслена охладителна система и система за водно охлаждане.

Данни за контакт

info@apexto.com.cn

Уебсайт на компанията

www.asicminerseller.com

Група WhatsApp

Присъединете се към нас: https://chat.whatsapp.com/CvU1anZfh1AGeyYDCr7tDk

 


Време на публикуване: 10 февруари 2023 г
Свържете се с нас